Sportkampioenen 2019

Inleiding

Het afgelopen sportseizoen hebben wij in onze gemeente, zowel in teamverband als individueel, weer een groot aantal kampioenschappen kunnen vieren. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele Puttense sporters, jong en oud, huldigen wij jaarlijks onze kampioenen. Dit jaar kunnen de kampioenen op zaterdag 22 juni 2019 gebruik maken van het kampioensuitje.

 Criteria sportkampioenen:

·         Bij de jeugd  tot en met 12 jaar (of tot en met C-jeugd) komt elke sporter en/of team, ongeacht het niveau, in aanmerking om gehuldigd te worden. Om in aanmerking te komen voor deze huldiging moet er sprake zijn van een behaald kampioenschap in het seizoen 2018/2019.

·         Vanaf 12 jaar (of vanaf B-jeugd) komen sporters in aanmerking als er sprake is van een kampioenschap dat is behaald door het hoogste (standaard) dames/meisjes- en of heren/jongensteam van uw vereniging in het seizoen 2018/2019. Aansprekende resultaten van deze teams (bijvoorbeeld bekerwinst dan wel een provinciaal, regionaal of Nederlands kampioenschap) komen ook in aanmerking. 

·         Bij individuele sporters moet een districts-, provinciaal-, Nederlands of vergelijkbaar kampioenschap behaald zijn. Het spreekt voor zich dat Europese, Wereld- en/of Olympische kampioenen, als die binnen de gelederen van de Puttense samenleving vertoeven, uiteraard in aanmerking komen. Hiervoor geldt als criterium het behalen van een medaille.

·         Alleen sporten die via de sportbond aangesloten zijn bij de NOC*NSF komen in aanmerking.

 

Overige aanmeldingseisen

·         Aanmeldingen moeten door de Puttense sportvereniging ingediend worden. Puttense sporters die een kampioenschap hebben behaald maar lid zijn van een vereniging buiten Putten kunnen zich zelf opgeven.

·         Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 31 mei 2019 via deze pagina. Met nadruk verzoeken wij ook de namen in de juiste kolommen te vermelden van de individuele sporters en trainers/begeleiders, omdat deze zullen worden vermeld in de krant.

Aanbod

Opties voor het kampioensuitje (zaterdag 22 juni)

1.     U maakt geen gebruik van het uitje, geef uw kampioenen wel op, alle kampioenen worden vermeld in de krant!

2.     Bowlen bij Bowling- & Partycentrum de Putter Eng
Als u gebruik maakt van het bowling uitje kunt u kiezen uit één van de drie beschikbare tijdsvakken. Het uitje geeft recht op 1 uur bowlen. Na het sluiten van de inschrijfdatum hoort u in welk tijdvak u definitief bent ingedeeld. 

3.     Zwemmen bij het Bosbad Putten
Als u gebruik maakt van het uitje zwemmen kunt binnen de openingstijden vrij instromen om te komen zwemmen. 

 

Waardering sportkampioenen

Datum Tijd
22 jun 08:00 tot 16:30 uur

Contact

JongPutten / gemeente Putten
Lisette van de Kieft en Kelvin van den Broek
E-mail: jong@putten.nl
Telefoon: 06-30994018

Inschrijven